28 Mayıs 2013 Salı

Ukrayna Harkov, Ukrayna Kharkiv, Harkov gece hayatı


--> Kharkiv hakkında


ukrayna-kharkiv
Ukraynaca da Kharkiv veya Rusça da Kharkov. Harkov, Başkent Kiev'den sonra Ukrayna'nın ikinci büyük kenti.
Çeyrek yüzyıl önce Ukrayna'nın başkentlik statüsünü kaybetti, ama tekrardan bu şansı elde etmesi için şansı olan bir şehir!
kharkiv-nerede
Kharkiv nerede diye sorulursa; Ukraynanın kuzey doğusunda, Ukrayna'nın eski başkenti niteliğince cevaplayabiliriz.



kharkiv-gece-goruntusu
2008 nüfus sayımında Harkov'un nüfüsu 1.500.000idi.
Kharkiv zengin bilimsel, kültürel, eğitim, ulaşım ve sanayi anlamında dolu dolu bir şehirdir.
Harkov yüzlerce sanayi şirketine ev sahipliği yapıyor. Hatta kriz sırasında şehir gelişip yeni oteller inşa edilmiştir!


kharkiv-sehir
Harkov'un taşıma ve ulaştırma sistemi Ukrayna'nın en iyilerdendir. Euro 2012 hazırlıkları sırasında, birçok yolları tamir edildi ve trafiği az yoğun hale getirmek için merkez sokaklarda dolmuş güzergahları değiştirildi.

harkov-metro

kharkov-metro


harkov-metro
Kharkiv metrosu 35 km uzunluğunda ve 28 istasyon bulunmaktadır.


harkov-meydani
Kharkiv'un en popüler yeri Özgürlük Meydanı (Ploshcha Svobody), Avrupa'nın üçüncü büyük meydanı ve dünya da ise 7. sıradadır.


harkov-sehri
Kharkov yaşam farklıdır. Her sezon değişiyor. Kışın bol bol karlıdır. İnsanlar gece kulüpleri ya da restoranlarda vakit geçirmeyi tercih ederler. Kışın tiyatrolar ve sinemalarda bol ziyaretçi olur.

 Yaz aylarıda Harkov'da güzel olur. Bir çok park vardır, açık hava gece kulüpleri, kafeler teraslar açık olan, aynı zamanda insanlar zamanlarının çoğunu şehir dışına harcamak eğilimindedirler.

Dünyanın her yerinden gelen işadamları ve öğrencilere ev sahipliği yapan uluslararası bir şehirde kendinizi yalnız hissetmenizin yolu yoktur, büyük bir göçmen topluluğu vardır. Yabancı dil konuşurken duyulmak yerel halkın ilgisini hala çekiyor olacaktır.

Kharkov gece hayatı
kharkov-gece-hayati
Kharkov geceleri çok canlıdır. Çoğu kulüpleri Harkov'un merkezindedir. "Dom" gibi bazı nadir kulüpleri dışında, merkezi "MODA", öncesi ve sonrası parti restoran ve "Turbiyon" uzak mesafede.

Kharkiv gece hayatı
kharkiv-gece-kulubu
Eğer dergi veya televizyonda gördüğünüz bu güzel rus bayanlar bulabileceğiniz Harkov Kulüpleri, ve bir benzerleri de çok sıcak görünümlü Rus gelinler batıda olduğu söylenir ama böyle olmadığını bu şehirde göreceksiniz.

harkov-disko
Kharkov gece kulüplerinde mekanlara giriş ücretleri; Kapak Kharkov "altın gençlik" diskosu hariç
15,00 $ civarında, neredeyse her yerdede aynıdır.



Ulaşım:

Kulüplerine gitmek için en iyi yolu bir taksi almaktır.

Bir tavsiye:

Her zaman taksiye binerken önce fiyat konusunu konuşunuz.
Taxiciler sizi bir yabancı dil konuşurken duyarlarsa fiyatı 2-3 katı yazabilirler..
Tabi ki başka bir taksi deneyin, yürümeyide iddia edebilirsiniz, hatta bir spor eğlenceli...
kharkiv-diskolari
Barmenlere kokteylleri sipariş vermeden önce fiyatları sorup emin olun. Cebinizde ki dövizleri daha önceden bozdurup gece klüplerine giderseniz, içerde döviz bozdurmaya kalktığınızda düşük kurdan bozan barmen veya garsonlara kızmamış olursunuz.

kharkiv-geceleri
Harkov'un ünlü gece klubü Misto "şehir" anlamına gelir ". Ve burası gerçekten eğlencelidir.

harkov-gece-hayati
Bowling, buhar banyosu, kumarhane, disko, gece klübü gerçek bir şehir. Harkov'da ki gece klüpleri Misto haricinde techno ve pop ile ayrılan farklı dans, müzik ve kızların bulunduğu diskolarda vardır :) go-go.

harkiv-geceleri

Bowling ve Buhar banyosunu cömertçe para ödemeye hazır olmadıkça tavsiye etmiyoruz. Fiyatlar her ne kadarda olsa Türkiye'de fiyatlardan düşük olucaktır, fakat kişilere göre değişebilir!

kharkiv-gece-hayati
Personel ve kibirli yöneticiler de dahil olmak üzere güvenlik son derece profesyonel ve kabadır, ki böyle olduğunuda fark edeceksiniz. Faturaları ödemeden önce kontrol etmenizi tavsiye ederiz veya buraları bilen bir rehber ile gitmeniz gün içinde sizin için daha kazançlı olabilir, fakat her yerin böyle olacağı anlamına da gelmez!

kharkiv-kizlari
Kharkiv gece hayatının incisi '' Misto'' casino, bar, lounge kafe, karaoke bar ve disko ile büyük bir kompleks. Bu eğlenceler arasında geçiş yapmamak için bir nedeniniz yoktur, bir diğerinden diğerine geçmek harika bir şeydir.

kharkov-sehri
Ukrayna Kharkov

kharkiv-kizlari



Kharkov gece hayatı sürizlerle doludur. Striptiz'den, Karaoke Bar'a, daha sonraki dakikalarda, dans pistine veya kumar bölümüne, veya sadece sessiz bir karanlık lounge cafede konuşabilirsiniz. Harkov çoğu gece kulüplerinde ortalama giriş fiyatı vardır fakat haftanın hangi günü ve o gece ki programa görede değişebilir.

Kharkiv gece hayatında güvenlik kontrolünde takılabileceğiniz bazı nedenlerden biri spor kıyafet ile mekana girmek istemenizdir. Ciddi bir güvenlik kontrolünden geçersiniz, Face control (yüz kontrolü) ve Dress Code (kıyafet kontrolü mekanın kendine ait bir tarzı varsa, sizin kıyafetiniz o mekanın tarzına uymuyorsa almayabilirler)

Bar kenarlarını tavsiye ederiz çünki gayet hareketli geçer, bazende tam tersi dans pistini göre bir masayı güzelce donatıp bulunmanızda doğru olabilir. Mekan ve atmosfere göre değişecektir.


Kharkov gecelerinde şehirde iyi PJ kızlar, profesyonel MC ve her zaman eğlenceli bir gösteri programı, kalifiye personel, iyi fiyatlarla, güzel kızlar sizleri misafir etmek için beklerler.

Harkov gece hayatında ki, en beğenilen klüp Bolero

223 yorum:

  1. selam her kese tatile gelen her kese yardim ede bilirim kharkivde yashiyorum. ve rehber olarak calishiyorum isteyen arasin. ev bulmak gece hayati tranzit her shey bizde) +38 063 469 16 46

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. her kese tekrar merhaba sitedeki yorumlardan da gördüğünüz kadarıyla bu işte en eski bizim ekip. ukraynanın tüm şehirlerinde en iyi şekilde tatil yaşamak isteyenler bizi arayın..
      sitemizde ukrayna hakkında tüm bilgileri var. www.ukraynarehber.net yeni numaramız +38 099 254 90 02 whatsap ya da viberden de yaza bilirsiniz,ya da sitemizi ziyaret edip online bizimle iletişim kura bilirsiniz her kese iyi tatiller..

      Sil
    3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    4. ukraynanın tüm şehirlerinde güvenli ve ucuz tatil için sitemizi ziyaret edin www.ukraynarehber.net


      30 dolardan başlayan vip rehberlik hizmeti
      180 dolardan başlayan paket turlar
      ukrayna hakkında genel bilgiler
      her şey bizim sitede www.ukraynarehber.net

      Sil
    5. Ukraynada tatil
      UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
      Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
      Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
      Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
      Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
      Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
      Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
      Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
      Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
      iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
      İyi Tatilleri Dileğiyle

      Sil
    6. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
      +380 99 254 90 02 .

      Sil
  2. harkovda rehber ihtiyacı olanlar +38 098 048 93 13 numaradan arıyabilir veya whatsapptan ulaşabilirsiniz.
    Harkovda her konuda yardımcı olabilirim.

    YanıtlaSil
  3. Ukrayna'nın kharkov şehrine gelecek olanlar sorularınız ve rehberlik için bana ulaşabilirsiniz Whatsapp +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    2. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    3. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    4. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    5. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    6. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    7. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    8. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    9. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  4. Ukrayna'nın kharkov şehrine gelecek olanlar sorularınız ve rehberlik için bana ulaşabilirsiniz Whatsapp +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    2. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    3. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    4. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 16 35 34

      Sil
    5. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    6. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    7. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  5. Merhaba eğer kharkova seyahat etmek ve eğlenmek isteyen varsa +380631063140 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz (whatsapp) her türlü rehberik işi için yazabilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaliteli bir tatil ve her türlü sorularınız için whatsapp +380631063140 numarasından bana ulaşabilirsiniz

      Sil
    2. Kaliteli bir tatil ve her türlü sorularınız için whatsapp +380631063140 numarasından bana ulaşabilirsiniz

      Sil
  6. Merhaba arkadaşlar şimdiki yazımı kharkova gelme niyetinde olan fakat acaba khatkov'da ne harcarım nasıl bir sistemde nasıl bir tatil geçiririm , sıkıntı odaklı birşey yaşarmıyım vs vs konulardan bahsedeceğim .
    Benim sistemimi beni takip eden arkadaşlar az çok bilir fakat daha önceki makalelerimi okumayan arkadaşlar için yineliyorum . khstkov'a ulaşımınıza karar verdiğiniz andan itibaren havayolu doğrultu da sizi havaalanından karşılıyorum . Daha sonra tercihinize göre anlaşmalı olduğum lüx rezidanslara ya da standartları yüksek yine anlaşmalı olduğum otellere yerleştiriyorum . Giriş işlemleriniz yapıldıktan sonra ayrıntılı bir kharkov gezisi yapıyoruz. Bu nedir ? Akşama vakit öldürmek diyin ne derseniz diyin . Saatlerimiz 23.00’ı gösterdiğinde benim eşliğimde gece klubune gidiyoruz ve sizi maddi ve manevi anlamda bütün olumsuzluklardan uzak tutuyorum . Sistemim tamamen vip olup tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için idealdir . Bu bağlamda her zaman misafirlerime söylüyorum fakat tekrar belirtmek istiyorum . Beni kharkov’daki kuzeniniz , uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınız veya askerde zorlukları paylaştığınız tertip bodyniz olarak görün.Çünkü yabancıya güven duygusu azdır heleki yurtdışında , kafanızda birçok tilki döner ya şöyle olursa ya böyle olursa .Benleyken bunlar Mars’ta Jüpiter’de Kayıp Kıt’a Atlantis’te. Ama kesinlikle kendimi övdüğümden falan değil referans açısından her zaman her konuda her türlü şeyi çekinmeden ulaşım adreslerimden sorabilirsiniz . Çünkü kharkov'da kimse konuşmasın gücenmesin abi ”Birinci ağız benim ” Kim ne biliyor unutsun daha ne diyim . :)
    kharkov gezisinde kısaca bilgi vermek gerekirse ; Çünkü çok fazla soru geliyor gerçekten biraz da misafirlerimizi rahatlatmak açısından : Çin veya tercihinize göre Tayland masaj salonları( en çok aldığım soru mutlu son var mı ? Var abi :) ) , havuz aktiviteleri , Tepeden tırnağa kharkov , tercihe göre internette efsanelere konu olan kharkov genelevi ( Akşama daha çok var abi :) ), Yemek konusuna gelince benim yanımdayken ister turk mutfaklari isterseniz ukraynanin geneleksel yemekleri . Tamam iyidir ama abartılcak düzeyde değil . .
    Geçelim gece kluplerinde ne yeriz ne içeriz ne öderiz . Abi kimse konuşmasın şimdi , kharkov’a da laf söylemesin her yer giydirip her yer geçiriyor . Ama benim gece kluplerinden yana avantajım şu , ben ilkbahar -yaz-sonbahar-kış rehberlik yapıyorum doğal olarak da mekanların aç olduğu zamanlarda da yanlarındayım yani benim kara kaşıma kara gözüme hasta olduklarından değil ben varken gece kluplerinde gelen az rakamlar , bana mecburlar , Bu yüzden benleyken korkmak biraz saçma. Çünkü benden ayrı internette araştırdığınız diğer rehber arkadaşlar , kesinlikle rencide etmek ya da taş atmak için söylemiyorum , çoğu zaten arkadaşım fakat , mekanlardan alınan komisyona kendilerini muhtaç hissediyorlar . Eğer bu sistemi hep beraber kurduysak sürümden kazanmalıyız , reklamdan , geçirmeli komisyonlardan değil . Ayrıca havalimanin'da pasaport kontrolu sırasındakı rusvet ısınıde bız çozuyoruz
    Ücrete geldiğimizde 1-2 kişi ; yukarda da bahsettiğim gibi 24 saat ulaşım , lüx konaklama , rehberlik ve gece hayatı refakati şeklinde günlük kişi başı 350 tl
    2 kişi ve daha fazlası günlük kişi başı ; 300 tl
    VİP Tur rezervasyonlarınız ve KHARKOV hakkında bilgi için çekinmeden arayabilir ya da whatsapptan iletişim kurabilirsiniz . .
    ERKAN GEZICI : +90 534 032 9608 ( Whatsapptan ulaşabilirsiniz )
    +380 93 953 2629( Sesli görüşme için bu numarayı arayabilirsiniz )erkangezicim@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim biz çok memnun kaldık aldığınız parada helal olsun . Götürdüğünüz kluplerde mekanlarda kafelerde ve otellerde gördüğümüz ilgi çok çok iyidi . Tekrar çok teşekkür ederiz.enkisa zamn da tekrar gelicez

      Sil
  7. her kese ukraynadan selamlar... bu sadece bir cok rehberin birlestigi tatil sayfasidir... ukraynanin kiyev,odesa,lviv,kiyev,kharkiv ve dnepetrovskide rehberlerimiz vardir... rehberler 7/24 yaninizda olur size tercumanlik yapar ve bir cok konuda yardimci olur.. siz geleceyiniz shehiri seciyorsunuz ve bileti aldikdan sonra bizi ariyorsunuz.. siz gelmeden once sizin icin ev ve ya otel,striptiz klubler,en iyi ukrayna lokantalari,gece klubleri gibi yerlerde rezervasyon yapilmish oluyor..sizi havaalaninda karshilar ve eve yerleshtiririz.tatiliniz en iyi derecede gecmesi icin bizi arayin...
    1)kharkiv sehrinde 4 gun 3 gece konaklama,kahvaalti,havaalani otel,otel havaalani transferi sadece 175$
    2) eger ozel rehbere(tercumana) ihtiyac duyarsaniz gunluk 25$..(rehberlerimiz nerdeyse 24 saat sizinle beraber olur,sehirin en guzel gezilecek yerlerini ve istege gore gece hayatini size gosterirler)
    3) siz bileti aldiktan sonra bizimle iletisime gecin . +380634691646 (whatsapp 'RUSTEM))

    YanıtlaSil
  8. kharkovda unutulmayacak bir tatil geçirmek isteyenler +380631063140 whatsapp tan ulaşabilirsiniz

    YanıtlaSil
  9. UKRAYNA'NIN KHARKOV ŞEHRİNE GELMEK İSTEYENLER HER TÜRLÜ SORUNUZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    2. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    3. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

      Sil
    4. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    5. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    6. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    7. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    8. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  10. ukraintrip.wix.com/kharkov bu siteden ukraynanin tum sehirlerinde rehberlere ulasa bilirsiniz, tum sehirlerde fiyatlar ayni, bayan ve erkek rehberlerimiz vardir.. bize katilmak isteyen rehberler +38 063 469 16 46 whatsapdan yaza bilirsiniz

    YanıtlaSil
  11. Vip rehber +38 093 953 26 29 WhatsApp

    YanıtlaSil
  12. Vip rehber +38 093 953 26 29 WhatsApp

    YanıtlaSil
  13. UKRAYNA KHARKOV ŞEHRİNE GELMEK İSTEYEN KİŞLER İÇİN HER TÜRLÜ SORU VE REHBERLİK İÇİN ULAŞABİLİR WHATSAPP +380733128747

    YanıtlaSil
  14. +380992549002 sizin guvenilir rehberiniz

    YanıtlaSil
  15. +380992549002 sizin guvenilir rehberiniz

    YanıtlaSil
  16. kharkiv sehrinde en uygun fiyata rehberler, ve diger sehirlerde, eger rehberleri begenmezseniz paraniz size geri iade edilecektir www.ukraynarehber.net
    +380992549002
    +380634691646

    YanıtlaSil
  17. Ukrayna'nın kharkov şehrine gelecek olanlar rehberlik ve sorularınız için Whatsapp-viber +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    2. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    3. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    4. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    5. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

      Sil
  18. Ukrayna'nın kharkov şehrine gelecek olanlar rehberlik ve sorularınız için Whatsapp-viber +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

      Sil
    2. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

      Sil
    3. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    4. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

      Sil
    5. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  19. merhaba arkadaslar uzun zamandir, dolandirici rehberlerden cok sikayet eden turistler var, bunun icin ben de ukraynanin en guvenilir rehberlerini bir araya topladim. U.T.B- ukrayna tercumanlar birligi altinda.. su an 27 rehber, 5 taksici bizimle beraber calisiyor ama her gun sayida artis var… siteye girdiginizde sehirler hakkinda, gece hayati hakkinda, ve rehberler fiyatlar hakkinda bilgili olucaksiniz.. eger her hangi bir rehber hakkinda sikayet alirsak onun reklami kapatiliyor ve size paraniz 1 hafta icinde geri odeniyor. ofisimiz kharkiv sehrinde.. email adresi ukraintrip@outlook.com
    sitelerimiz
    http://www.ukraynarehber.net
    https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi
    http://www.youtube.com/TheUkrayna
    telefon: +380 63 469 16 46
    +380 99 254 90 02 watsapp ve viberden yaza bilirsiniz.. her kese guvenli ve en uygun fiyatlarla tatil vad ediyoruz…

    YanıtlaSil
  20. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

      Sil
    2. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    3. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

      Sil
    4. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    5. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    6. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  21. merhaba arkadaslar uzun zamandir, dolandirici rehberlerden cok sikayet eden turistler var, bunun icin ben de ukraynanin en guvenilir rehberlerini bir araya topladim. U.T.B- ukrayna tercumanlar birligi altinda.. su an 27 rehber, 5 taksici bizimle beraber calisiyor ama her gun sayida artis var…ayrica gruplara ozel ekonomik ucuz turlar organize ediyoruz, siteye girdiginizde sehirler hakkinda, gece hayati hakkinda, ve rehberler fiyatlar hakkinda bilgili olucaksiniz.. eger her hangi bir rehber hakkinda sikayet alirsak onun reklami kapatiliyor ve size paraniz 1 hafta icinde geri odeniyor. ofisimiz kharkiv sehrinde.. email adresi ukraintrip@outlook.com
    sitelerimiz
    http://www.ukraynarehber.net
    http://kharkov-rehber.wix.com/harkov
    https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi
    http://www.youtube.com/TheUkrayna
    telefon: +380 63 469 16 46
    +380 99 254 90 02 watsapp ve viberden yaza bilirsiniz.. her kese guvenli ve en uygun fiyatlarla tatil vad ediyoruz…iyi tatiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ukraynada tatil
      UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
      Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
      Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
      Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
      Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
      Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
      Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
      Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
      Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
      iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
      İyi Tatilleri Dileğiyle

      Sil
  22. ukraynada unutulmaz bi tatil yaşamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirsiniz. Whatsapp: +380631055718

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.kharkivrehberim.com
      Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

      Sil
  23. merhaba arkadaslar uzun zamandir, dolandirici rehberlerden cok sikayet eden turistler var, bunun icin ben de ukraynanin en guvenilir rehberlerini bir araya topladim. U.T.B- ukrayna tercumanlar birligi altinda.. su an 47 rehber, 24 taksici bizimle beraber calisiyor ama her gun sayida artis var…ayrica gruplara ozel ekonomik ucuz turlar organize ediyoruz, siteye girdiginizde sehirler hakkinda, gece hayati hakkinda, ve rehberler fiyatlar hakkinda bilgili olucaksiniz.. eger her hangi bir rehber hakkinda sikayet alirsak onun reklami kapatiliyor ve size paraniz 1 hafta icinde geri odeniyor. ofisimiz kharkiv sehrinde.. email adresi ukraintrip@outlook.com
    sitelerimiz
    http://www.ukraynarehber.net
    http://kharkov-rehber.wix.com/harkov
    https://www.facebook.com/Kharkov.rehberi
    http://www.youtube.com/TheUkrayna
    telefon: +380 63 469 16 46
    +380 99 254 90 02 watsapp ve viberden yaza bilirsiniz.. her kese guvenli ve en uygun fiyatlarla tatil vad ediyoruz…iyi tatiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ukraynada tatil
      UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
      Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
      Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
      Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
      Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
      Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
      Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
      Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
      Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
      iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
      İyi Tatilleri Dileğiyle

      Sil
  24. Merhaba arkadaşlar,

    Ukrayna rehberlik
    Ukrayna'nın en büyük şehirlerinde rehberlik ve tercümanlık hizmetleri vermekteyiz. Havaalanı karşılama, transferler de yapmaktayız.
    Detaylı bilgi buradan öğrenebilirsiniz.
    http://tumukrayna.com/

    YanıtlaSil
  25. kharkivde ucuz ve guvenilir tatil gecirmek isteyenler arayin +380992549002

    YanıtlaSil
  26. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp-Viber +380631463534

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

      Sil
    2. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    3. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    4. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    5. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    6. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    7. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    8. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    9. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. siteye bakmaniz yeterli www.ukraynarehber.net en guvenilir rehberler bizde

    YanıtlaSil
  29. Ukrayna Kharkiv'de gezi ve seyahat yapmak isteyen arkadaşlar hertürlü sorularınız için whatsapp +380 73 312 87 47

    YanıtlaSil
  30. iddia ediyoruz bizden daha iyisini bulamazsiniz 30 kisilik guvenilir rehber grupumuzla ukraynanin her yerindeyiz
    www.ukraynarehber.net
    +380992549002
    +380634691646

    YanıtlaSil
  31. Ukrayna harkovda VİP rehberlik hizmeti veriyorum şahsıma ait Mervedes vip vito aracım var Havalimanından karşılama Şehir turu ve daha fazlası için iletişim bilgilerim:Whatsaapp +380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  32. Ukraynanın belirli şehirlerinde VİP araç ile uygun rakamlarda hizmet vermekteyiz Her hangi bir sorunuz ve düşünceleriniz için gerekli iletişim bilgieri:+380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  33. Ukraynanın belirli şehirlerinde VİP araç ile uygun rakamlarda hizmet vermekteyiz Her hangi bir sorunuz ve düşünceleriniz için gerekli iletişim bilgieri:+380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  34. Ukrayna harkovda VİP rehberlik hizmeti veriyorum şahsıma ait Mervedes vip vito aracım var Havalimanından karşılama Şehir turu ve daha fazlası için iletişim bilgilerim:Whatsaapp +380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  35. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  36. BİZ NE YAPIYORUZ
    Uzak mesafeden gelecek olanlar dahil olmak üzere hava alanı veya otogardan sizi alıp Ukraynada önceden rezervasyon yaptırdığımız 24 saat sıcak su, uydu tv, klimalı ve temiz otelinize kadar size eşlik ediyoruz.
    Otele kayıt işlemleri bittikten sonra Ukrayna(kharkiv,kiyev,lviv,odesa ve b. geldiginiz tum sehirlerde biz variz) içerisinde isteğiniz doğrultusunda, tarihi mekanlar gezinti parkları alışveriş noktaları vs. gibi yerlere size özel hizmet veriyoruz. Gece Ukrayna saatiyle 10’dan sonra sizin isteğiniz veya bizim önereceğimiz gece kulüpleri, eğlence mekanları, kumarhanelerde yine size eşlik ediyoruz.
    Ekibimiz 22-30 yaş arasında eğlenmesini sonuna kadar iyi bilen genç , tecrübeli ve kafa dengi arkadaşlardan oluşmaktadır. Her arkadaş ortamına uyabilecek kişilerdir.
    Aynı zamanda sizinle beraber bu mekanlar’da birlikte bulunup maddi açıdan zarar görmenize engel oluyoruz. Nasıl engel oluyoruz ? Gideceğimiz mekanlar bildiğimiz ve tanıdığımız mekanlar olduğu için hem hesap konusunda hem eğlence konusunda rahat bir şekilde hareket etmenize olanak sağlıyoruz.
    Size kalan ister bizim tavsiyelerimiz doğrultusunda ister kendi isteğiniz doğrultusunda eğlencenin sonuna kadar tadına bakmak. Bu sayede hem siz zarar etmemiş oluyorsunuz hem de güvenli bir şekilde tatil amaçlı eğlencenin sonuna kadar tadını çıkarıyorsunuz.
    Ama bizim sizin için düşündüğümüz bu hizmetin gerçekleşebilmesi için gelecek arkadaşların birbirleri ile tanışıyor olması veya arkadaş grubu olması gerekmektedir.
    Çünkü ayrı ayrı kişileri aynı ortamda ve aynı masada bulundurmuyoruz sebebi ise genelde bulunulacak ortamlar kadın, kumar ve içkili mekanlar olduğu için o ortamda bulunan insanların birbirini tanıması gerekmektedir. Zaten eğlencenin amacı’da bu değil mi?.
    NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPIYORUZ
    Son dönemde Ukraynada da turizm genelde Türk insanını cebindeki parasını almak için bitmek tükenmek bilmeyen tuzaklarla dolu.
    Yorumlarda da okuyacağınız gibi bir sürü yapılması ve yapılmaması gereken şeyler mevcut.
    Yorumları okuyup da tedirgin olmamak imkansız. Sizde kabul edersiniz ki adam akıllı Ukrayna’yi bilen bir arkadaş bulmak ve güvenmek çok güç. İşte biz burada sizin için devreye girmeyi planladık. Ukrayna’a hiç gelmemiş veya gidip’ de bilinçsizce ve tutarsızca harcama yapan arkadaşları yönlendirmek ve onlara yardımcı olmak maksadı içerisindeyiz.
    NEDEN BİZE GÜVENMELİSİNİZ
    Bulunduğumuz sehir itibariyle Ukraynayi çok iyi biliyoruz. Olası yaşanılacak tüm sorunların tecrübesine sahibiz. Örnek vermek gerekirse;
    Karsilama , otel ve konaklama, gece kulübü ve kumarhane, taksi ve ulaşım, bayan partnerlerle yaşana bilecek tüm sorunlar.
    NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ
    İnanın burada yillardir yaşayan kişiler olarak şunu iyi bilmekteyiz ki Ukraynayi bilmeden veya bilmeyenlerle hareket edildiği takdirde her noktaya taksi tutarak ve tanımadığınız otellere ödenen ücretlerin toplamı ve mekanlardaki ödenen fazladan sürpriz hesapların bizim talep ettiğimiz rakamlardan daha fazla tutacağıdır.
    Örneğin; Pazarlık yapmak için bile masanıza davet ettiğiniz bayanın kendi masasındaki hesabı bile size yükleyebileceğidir. Ya da tutmuş olduğunuz otel odasına gecenin bir yarısı bayan partnerle gittiğinizde odanın sizden başkasına da kiralanmış olduğunu görebilirsiniz. (Bunlar kesinlikle olur demiyoruz şahit olduğumuz şeyler diyoruz.)
    Yaz aylarında otellerde boş oda bulabilseniz bile en düşük otel ücretlerinin geceliği 150–200 TL arası değişmekte olduğunu göreceksiniz. Gerisini siz hesap edin.
    Aklınıza takılan tüm soru ve sizin bize öneride bulunmak istediğiniz konular için bize www.ukraynarehber.net sitesinden ulasa bilirsiniz.
    Üstte belirtilen durumlardan dolayı size Ukrayna da vereceğimiz hizmetler sebebiyle sizde kabul edersiniz ki bir bedel alıyoruz.
    Bizim kurdugumuz sistem sayesinde ukraynanin tum sehirlerinde cok rahat guvenilir ve ucuz tatile hazir olun..
    Daha fazla bilgi icin www.ukraynarehber.net
    ya da +380992549002 whatsapdan yaza bilirsiniz..
    Ukrayna rehberiniz 7/24 sizinle

    YanıtlaSil
  37. arkadaslar kharkivde 4 senedir rehberlik yapmaktayim 5.yilim tam olarak icindeyim... her turlu soru ve gorusleriniz icin ertacakyildiz@gmail.com veya ertac@windowslive.com adresinden bana sorabilirsiniz saygilar...

    YanıtlaSil
  38. iddia ediyoruz bizden daha iyisini bulamazsiniz ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ukraynada tatil
      UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
      Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
      Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
      Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
      Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
      Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
      Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
      Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
      Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
      iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
      İyi Tatilleri Dileğiyle

      Sil
  39. iddia ediyoruz bizden daha iyisini bulamazsiniz ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  40. Her türlü kaliteli rehberlik hizmeti verilir +380631063140

    YanıtlaSil
  41. Kharkiv rehberlik hizmetleri gunluk 25$ wahtchap +380634686085

    YanıtlaSil
  42. ukrayna hakkinda her sey www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  43. UKRAYNA HARKOVDA VIP REHBERLİK HİZMET ŞAHSIMA AİT VIP VİTO ARACIM İLE HİZMETİ KALİTEYE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ HAVALANI KARŞILAMA TRANSFER VE DAHA NELER NELER HERHANGİ BİR SORUNUZ VAR İSE LÜTFEN 380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  44. UKRAYNA HARKOVDA VIP REHBERLİK HİZMET ŞAHSIMA AİT VIP VİTO ARACIM İLE HİZMETİ KALİTEYE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ HAVALANI KARŞILAMA TRANSFER VE DAHA NELER NELER HERHANGİ BİR SORUNUZ VAR İSE LÜTFEN 380 93 392 53 91 Hertürlü sorularınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
  45. Ukrayna Harkova gelmek isteyenler bilgi ve rehberlik için bana ulaşabilirler irtibat +380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  46. ukraynada unutulmaz bi tatil yaşamak isteyenler bu numaradan bana ulaşabilirsiniz. Whatsapp+380 93 392 53 91

    YanıtlaSil
  47. www.ukraynarehber.net biz var oldukca Siz en iyi sekilde tatil gecireceksiniz.

    YanıtlaSil
  48. +380730812087 ismim ercan yıllardır ukraynada rehberlik yapıyorum yardıma ihtiyacı olan arasın ya da whatsaptan yazsın cok uygun ucrete rehberlik yapıyorum..
    hakkımdakı bilgiler http://www.kharkivrehberi.com sitesinde var

    YanıtlaSil
  49. +380730812087 ismim ercan yıllardır ukraynada rehberlik yapıyorum yardıma ihtiyacı olan arasın ya da whatsaptan yazsın cok uygun ucrete rehberlik yapıyorum..
    hakkımdakı bilgiler http://www.kharkivrehberi.com sitesinde var

    YanıtlaSil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. Ukrayna Kharkiv gelicek arkadaşlar +38 098 048 9313 whatsapp veya arıyarak ulaşabilirler gelicek arkadaşlara yardımcı olmak isterim.
    Yaz kış sürekli harkovdayım gelicek arkadaşlara en detaylı şekilde her konuda rehberlik yapabilirim.

    YanıtlaSil
  52. Ukrayna Harkov tercumanlik ve rehberlik sorulari icin wahtcaptan ulasa bilirsiniz +380634686085

    YanıtlaSil
  53. Merhabalar tatilciler özel jeep arabamla kharkiv de rehberlik servisimle hem zamandan hem taksiden hemde masraflardan tasarruf ettirebilirim ew veya otel ayarlarım WhatsApp  +380634686085

    YanıtlaSil


  54. Limuzin ve Hosteslerle karşılama transfer
    August 23, 2016
    Ukrayna yaptığınız gezinizde sizi havaalanından limuzin ve ukraynalı güzel hosteslerle karşılıyoruz. Havaalanı otel transferinden sonra güzel hostesler isteğe güre viski ya da şampanya eşliğinde limuzinle 1 saatlık şehir turu düzenliyoruz
    daha fazla bilgi için +38 099 254 90 02 numarasına whatsapp ya da viberden yazın...
    sitenin sağ köşesinde olan canlı sohbet butonu sayesinde bizi ücretsiz araya bilirsiniz

    Ukraynada vip araclarla rehberlik
    August 18, 2016
    Audi s line a5,range rover. hyundai elantra,infiniti,mersedes s clas gibi araclarımızla günlük uygun ücretle bizden vip rehberlik hizmeti ala bilirsiniz.
    Havaalanı otel transferi,komforlu araçlarımızla şehir turları,kişisel danışmanlık,rehberlik ve tercümanlık hizmeti.. 7/24 hizmet veriyoruz...
    daha fazla bilgi için +38 099 254 90 02 numarasına whatsapp ya da viberden yazın...
    sitenin sağ köşesinde olan canlı sohbet butonu sayesinde bizi ücretsiz araya bilirsiniz www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil


  55. Limuzin ve Hosteslerle karşılama transfer
    August 23, 2016
    Ukrayna yaptığınız gezinizde sizi havaalanından limuzin ve ukraynalı güzel hosteslerle karşılıyoruz. Havaalanı otel transferinden sonra güzel hostesler isteğe güre viski ya da şampanya eşliğinde limuzinle 1 saatlık şehir turu düzenliyoruz
    daha fazla bilgi için +38 099 254 90 02 numarasına whatsapp ya da viberden yazın...
    sitenin sağ köşesinde olan canlı sohbet butonu sayesinde bizi ücretsiz araya bilirsiniz

    Ukraynada vip araclarla rehberlik
    August 18, 2016
    Audi s line a5,range rover. hyundai elantra,infiniti,mersedes s clas gibi araclarımızla günlük uygun ücretle bizden vip rehberlik hizmeti ala bilirsiniz.
    Havaalanı otel transferi,komforlu araçlarımızla şehir turları,kişisel danışmanlık,rehberlik ve tercümanlık hizmeti.. 7/24 hizmet veriyoruz...
    daha fazla bilgi için +38 099 254 90 02 numarasına whatsapp ya da viberden yazın...
    sitenin sağ köşesinde olan canlı sohbet butonu sayesinde bizi ücretsiz araya bilirsiniz www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  56. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  57. Merhaba arkadaşlar ben kharkivde rehberlik yapmakta olan öğrenci biriyim. sizi Kharkiv hava alanından arabamla alıp dilerseniz otele dilerseniz ucuza ayarlayacağim bir eve yerleştiriyorum. Taksiye hiç para ödemiyorsunuz. Bu rada ne yapmak isterseniz gerçekleştiriyoruz günlüğü 25 dolardan sizlere yardımcı oluyorum. Bana rehber1995@mail.ru adresinden yada +380 (63) 468 60 85 telefon numarasından ulaşabilirsiniz watsapp dan detaylı bilgi verebilirim. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  58. Merhaba arkadaşlar ben kharkivde rehberlik yapmakta olan öğrenci biriyim. sizi Kharkiv hava alanından arabamla alıp dilerseniz otele dilerseniz ucuza ayarlayacağim bir eve yerleştiriyorum. Taksiye hiç para ödemiyorsunuz. Bu rada ne yapmak isterseniz gerçekleştiriyoruz günlüğü 25 dolardan sizlere yardımcı oluyorum. Bana rehber1995@mail.ru adresinden yada +380 (63) 468 60 85 telefon numarasından ulaşabilirsiniz watsapp dan detaylı bilgi verebilirim. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  59. Merhaba arkadaşlar ben kharkivde rehberlik yapmakta olan öğrenci biriyim. sizi Kharkiv hava alanından arabamla alıp dilerseniz otele dilerseniz ucuza ayarlayacağim bir eve yerleştiriyorum. Taksiye hiç para ödemiyorsunuz. Bu rada ne yapmak isterseniz gerçekleştiriyoruz günlüğü 25 dolardan sizlere yardımcı oluyorum. Bana rehber1995@mail.ru adresinden yada +380 (63) 468 60 85 telefon numarasından ulaşabilirsiniz watsapp dan detaylı bilgi verebilirim. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  60. Ukraynada tatil
    UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
    Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
    Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
    Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
    Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
    Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
    Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
    Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
    Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
    iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
    İyi Tatilleri Dileğiyle…
    Ukrayna hakkında her şeyi bir sitede topladık www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  61. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  62. Sadık Aliyev Kharkiv rehberlik hizmeti
    telefon numaram +380 63 468 6085 whatsapp iletişim kurabilirsiniz. Bütcenize uygun tatil ve tercümanlık hizmeti vermekteyim. Havaalanında ozel arabamla karşılama, uygun fiyata otel ya da ev kiralama. Arabayla panoramik şehir turu. Gündüz özgürlük meydanı , botanik bahçe , hayvanat bahçesi , kiliseler ,gorky parkı, great war memorial açık hava müzesi gezileri akşamüstü Yerel halkın takıldığı bar ve eğlence merkezlerine gidilmesi. Her konuda ukranya gelen misafirlerimizi en şekilde ağırlıyoruz.

    YanıtlaSil
  63. her kese merhaba,arkadaşlar daha yeni geldim Lvivden süper ötesi bir tatil yaşadık. Küçük bir ukrayna turu yaptım arkadaşımla. Bu tatilde bize yardımcı olan ukraynarehber.net ekibine ve Kievde Ümit rehber ,harkovda Rüstem rehber,Lvivde Murat kardeşim,Odesada Ercan kardeşim teşekkür ederim. süper ötesi bir ekip kurmuşsunuz.. Tatilde neler yaşadım diye soran olursa neler yaşamadımki)) her kese iyi eğlenceler tatilinde bu ekipi seçen kesinlikle pişman olmaz...

    YanıtlaSil
  64. her kese merhaba,arkadaşlar daha yeni geldim Lvivden süper ötesi bir tatil yaşadık. Küçük bir ukrayna turu yaptım arkadaşımla. Bu tatilde bize yardımcı olan ukraynarehber.net ekibine ve Kievde Ümit rehber ,harkovda Rüstem rehber,Lvivde Murat kardeşim,Odesada Ercan kardeşim teşekkür ederim. süper ötesi bir ekip kurmuşsunuz.. Tatilde neler yaşadım diye soran olursa neler yaşamadımki)) her kese iyi eğlenceler tatilinde bu ekipi seçen kesinlikle pişman olmaz...

    YanıtlaSil
  65. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İleteşim watcap +380634686085

    YanıtlaSil
  66. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İleteşim +380634686085

    YanıtlaSil
  67. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  68. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    2. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    3. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    4. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    5. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    6. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  69. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    2. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  70. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz ve rehberlik için Whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

      Sil
    2. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  71. www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
  72. www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
  73. www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
  74. www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
  75. www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv'de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
  76. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  77. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
    2. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  78. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  79. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

      Sil
    2. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

      Sil
  80. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    YanıtlaSil
  81. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    YanıtlaSil
  82. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    YanıtlaSil
  83. Ukrayna harkovda VİP rehberlik için +380 93 392 53 91 ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  84. Ukrayna harkovda VİP rehberlik için +380 93 392 53 91 ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  85. Ukrayna harkovda VİP rehberlik için +380 93 392 53 91 ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  86. Ukrayna harkovda VİP rehberlik için +380 93 392 53 91 ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  87. Ukrayna harkovda VİP rehberlik için +380 93 392 53 91 ULAŞABİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil
  88. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İletişim watcap +380634686085

      Sil
  89. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    YanıtlaSil
  90. Kharkiv'de rehber veya tercüman ihtiyacı duyuyorsanız gelmeden önce benimle 24 saat irtibata geçebilir, şehir ve ülke hakkında kafanızdaki sorulara cevap alabilirsiniz. Watsapp iletisim+viber +380634686085 mail rehber1995@mail.ru

    2

    YanıtlaSil
  91. Ukraynada tatil
    UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
    Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
    Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
    Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
    Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
    Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
    Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
    Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
    Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
    iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
    İyi Tatilleri Dileğiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
      +380 99 254 90 02 .

      Sil
  92. iyi günler kharkive gelicem ekim ayında ve iyi şeyler duymadım rehberler ve ordakı kızlar dolandırıyorlarmış ınsanları giden ve boyle seylere şahit olan yada onericeginiz birileri arkadaş eş dost varmıdır varsa bana instagramdan ulaşırmısınız ozgunnozturk teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. instagram ozgunnozturkk

      Sil
    2. UKRAYNA HARKOVDA MÜKEMMEL BİR 3 GÜN GEÇİRMEK İÇİN BANA ULAŞIN WHATSSAP VİBER / 093 392 53 91 //

      Sil
  93. UKRAYNA HARKOVDA MÜKEMMEL BİR 3 GÜN GEÇİRMEK İÇİN BANA ULAŞIN WHATSSAP VİBER / 093 392 53 91

    YanıtlaSil
  94. UKRAYNA HARKOVDA MÜKEMMEL BİR 3 GÜN GEÇİRMEK İÇİN BANA ULAŞIN WHATSSAP VİBER / 093 392 53 91 Kkk

    YanıtlaSil
  95. http://www.kharkivrehberim.com
    Ukrayna Kharkiv’de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. www.kharkivrehberim.com
      Ukrayna Kharkiv’de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

      Sil
    2. www.kharkivrehberim.com
      Ukrayna Kharkiv’de çözüm ortağınız..(7/24 Rehberlik hizmeti, VİP araç kiralama, Konaklama, havaalanında karşılama) +380631055718 (Whatsapp/Viber)

      Sil
  96. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
    +380 99 254 90 02 .

    YanıtlaSil
  97. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
    +380 99 254 90 02 .

    YanıtlaSil
  98. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
    +380 99 254 90 02 .

    YanıtlaSil
  99. ukraynanın en uygun ücretlerle çalışan ve en güvenli rehber ekibi www.ukraynarehber.net bizimle tatiliniz daha ucuz ve daha güvenli iletişim
    +380 99 254 90 02 .

    YanıtlaSil
  100. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
  101. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
  102. Tatil için Kharkiv i seçen arkadaşlar hertürlü sorunuz için whatsapp +380631463534

    YanıtlaSil
  103. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  104. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  105. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  106. SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN WHATSAPP-VİBER +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  107. ukraynanın en iyi rehberleri www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  108. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  109. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  110. KHARKOV’A GELMEYİ DÜŞÜNEN ARKDAŞLAR SORULARINIZ VE REHBERLİK İÇİN BANA ULAŞIN Whatsapp-Viber +380 63 146 35 34

    YanıtlaSil
  111. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İletişim watcap +380634686085

    YanıtlaSil
  112. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İletişim watcap +380634686085

    YanıtlaSil
  113. Ukraynada tatil
    UKRAYNA’DA MUTHİŞ BİR TATİL NASIL YAPILIR?
    Ukrayna ülkemizdeki tatil severlerin en çok tercih ettiği ülkeler arasında başı çekmektedir. Ayrıca Coğrafi konumundan dolayı da ülkemiz iş adamalarının bu ülkede sık sık ticaret yapmaları da bilinen bir gerçek…
    Türkiye için önemli bir konumda yer alan bu şehirde tatil ve iş görüşmelerinizden dolayı Ukrayna’yı iyi bilen ve sizlere bu ülkeden her konuda destek sağlayacak bir tercümana ihtiyacınız her daim olabilmektedir. Bu rehber arkadaşlarımız ile Ukrayna’da doyasıya tatil yapabilecek ve iş görüşmesi yapacaksanız bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Tamamen ticari anlayıştan uzak bu arkadaşlarımız müşteri memnuniyeti üzerine kurduğu çalışma prensibi ile sizlere en uygun fiyatlardan en iyi rehberlik hizmeti sunabilmektedir.
    Günlük Rehberlik hizmeti sadece 40-60 dolardır…
    Bu fiyata dâhil hizmetler, karşılama, tercümanlık ve rehberliktir. Ukrayna’nın en güvenilir rehberleri arasında gösterilen bizim rehberler size tadı damağınız da kalacak şehir turları düzenler, tarihi mekânları gezdirir ayrıca sizleri en özel eğlence kulüplerinde doyasıya eğlenme fırsatı sunabilir.
    Ukraynaya iner inmez sizleri karşılayan Rehber Arkadaşımız güven veren yaklaşımları ile içinizi rahatlatacak ve tatil öncesinde aklınızda oluşan tüm sorulara anında fayda sağlayacak cevaplar verecektir. Yabancı bir ülkede olmanın tüm zorluklarını bu arkadaşımız ile hiçbir şekilde yaşamayacaksınız.
    Kharkiv şehir turu yapabileceğiniz Rüstem,Lviv şehir turu yapabileceğiniz Murat ya da Kiev şehir turu yapabileceğiniz Ümid ve bundan başka onlarla rehberler ile tatilinizi oldukça makul fiyatlara yapabilir ve burada ihtiyacınız olabilecek tüm ihtiyaçlarımızı bu arkadaşlarımızın sunduğu Ukrayna Rehberlik Hizmeti ile karşılayabilirsiniz.
    Ukrayna da muhteşem bir tatil yapmak için bu arkadaşlarımızdan Rehberlik ve Tercümanlık hizmeti almak sizler için en doğru tercih olacaktır.
    Bizler’e aşağıdaki iletişim kanalları yardımı ile anında ulaşabilirsiniz…
    iletişim : +38 099 254 90 02 +38 063 469 16 46 (whatsapp,viber)
    İyi Tatilleri Dileğiyle…
    Ukrayna hakkında her şeyi bir sitede topladık www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  114. Ukrayna-Kharkiv şehrinde okuyan bir kaç öğrenci arkadaşımız ile rehberlik hizmetleri vermekteyiz. Havaalanından karşılama, Bütçenize göre yemek ve gezi programları, Club ve diğer eğlence hizmetleri 24 saat her türlü soru ve isteklerinize göre programlar yapılmaktadır. +38099 483 52 95 (Watsapp-Viber)

    YanıtlaSil
  115. ukrayna hakkında tüm güncel bilgiler ve ukraynanın en iyi rehber grupu www.ukraynarehber.net

    YanıtlaSil
  116. Ukrayna Kharkiv'de gezi ve seyahat yapmak isteyen arkadaşlar hertürlü sorularınız için whatsapp +380 73 312 87 47

    YanıtlaSil
  117. Kharkivde yapacaginiz is gorusmelerinde,Vip araba kiralamakta bayi toplantilarinda,pazar arastirmalarinda danismanlik hizmeti ve gezintiniz boyunca konaklama,transfer,eglence ve tercuman konusunda size makul fiyatlara eksiksiz bir Kharkiv tatili sunuyoruz İletişim watcap+Viber +380634686085

    YanıtlaSil